Servicii Profesionale de Mediere

Mediere Uzamint ofera servicii de mediere in:

Domeniul Afacerilor (comercial)Domeniul Proprietatii IntelectualeDomeniul MunciiDomeniul Protectiei ConsumatoruluiDomeniul CivilDomeniul FamilieiDomeniul Penal

MEDIEREA - Un stil de viata Performant, Eficient, Puternic!

Servicii de Mediere si CoMediere specializate si performante, vaste resurse de know-how si avantajul competitiv al unei experiente de peste 11 ani in rezolvarea si managementul conflictului sunt acum la dispozitia  dv.!

Echipa noastra de mediatori este formata din profesionisti reputati, cu perfectionare superioara la  scoli americane si engleze din domeniul Alternative Dispute Resolution si Conflict Management, specializati in abordarea conflictelor cu tipologii si arii de manifestare variate, conflicte aflate atat in faza  nelitigioasa, cat si in litigiu, in orice etapa a acestuia.

NOI va ajutam sa folositi medierea si sa valorificati dreptul de a decide soarta conflictelor in care sunteti antrenati!

Mediatorii nostri va ofera suport competent pentru a identifica si  perfecta  impreuna cu partenerul de conflict cele mai bune agremente, reciproc profitabile, prin mentinerea dialogului constructiv si inteligent pe tema conflictului, orientat spre nevoile de baza afectate si satisfacerea acestora.

Strategia noastra tine seama de resorturile eficientei, transforma tiparele de conflict disfunctional in oportunitati de comunicare si sanse reale de expansiune a posibilitatilor de dezvoltare.

Demonstram constant, in termeni de filosofie personala si etica profesionala,  importanta corectitudinii pe parcursul medierii si preocuparea ca partile sa incheie negocierile din cadrul medierii cu  sentimente de satisfactie si demnitate.

Din ce in ce mai multe persoane active, din diverse medii, resimt in propriile vieti si afaceri impactul pozitiv semnificativ al utilizarii serviciilor noastre de mediere,  prin beneficii ce tin de: reducerea riscurilor in rezolvarea si  implementarea propriilor acorduri, administrarea optima a timpului, controlul costurilor, protejarea imaginii personale sau a brand-ului de piata, confortul afectiv, recastigarea increderii in sine si in ceilalti, relansarea si dezvoltarea relatiilor post conflict.

De ce sa alegeti Medierea

MEDIEREA, alegerea pe care o fac multe persoane si companii pentru rezolvarea propriilor conflicte, poate deveni si pentru dv. o OPTIUNE!

Viata, din ce in ce mai intensa, diversificata si provocatoare, va poate plasa la un moment dat in conflicte epuizante ce pot afecta pe termen lung relatiile  personale, de familie, de munca sau propria afacere, bunastarea si linistea, cu alte cuvinte, standardul si calitatea vietii, in general.

In virtutea multiplelor roluri pe care le indepliniti in viata cotidiana, ale carei  compartimente se intrepatrund, disfunctionalitatile dintr-un domeniu pot afecta  confortul si siguranta celorlalte.

Daca sunteti proprietar de afacere, manager, angajat sau persoana particulara, cu siguranta va doriti sa rezolvati conflictele inerente propriei activitati sau vieti inter-relationale in conditii avantajoase, pentru a face lucrurile sa mearga in armonie cu nevoile si simtul personal al valorilor.

Experienta litigiilor pentru rezolvarea clasica a conflictelor s-a dovedit a fi mare consumatoare de resurse pretioase  pentru fiecare, precum timpul, banii, energia psihica si fizica. Adaugand sentimentele de speranta si teama de esec traite amestecat si confuz in asteptarea unui rezultat judiciar incert, subliniem doar cateva dintre motivele care impun noi modele de abordare a divergentelor de catre toti cei implicati in conflict.

Un astfel de model este MEDIEREA.

MEDIEREA va ofera un mod practic, eficient si confortabil de a aborda conflictele, de a gasi in mod activ solutii novatoare si durabile,  cu implicarea dv. personala si sprijinul  mediatorului  profesionist, independent si neutru.

Copyright ©2022 Mediere Uzamint. Toate drepturile rezervate.