mediere comerciala in domeniul afacerilor

Domeniul Afacerilor (comercial): contracte cu furnizorii sau clientii, intarzierea sau neexecutarea contractelor;  obligatii la plata; obiective financiare; relatii cu partenerii de afaceri,  roluri in afacere si stiluri de conducere, orice alte situatii incidente in orice tip de business.

Presiunea economica asupra companiei, criza financiara va pot atinge si pe dv.. Daca  nu izolati cauzele  si consumati timp si energie in conflicte sterile, concurenta se dezvolta. Comunicarea eficienta este una dintre componentele cele mai dificile, dar importante pentru o organizatie. Lipsa de  comunicare poate deveni prilej de dispute si blocaje majore care va pot devasta financiar.

Cand e vorba de o afacere de familie, potentialul de probleme poate creste, iar asteptarile nerealizate, nemultumirile pot influenta siguranta si relatiile dintre membrii familiei: soti, parinti, copii.

In toate aceste cazuri, medierea ajuta la deblocarea si fluidizarea afacerilor, la cresterea profitabilitatii si armoniei. Puteti masura atingerea obiectivelor urmarite prin evaluarea raportului cost-beneficiu!

Contact Mediatori

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Comentarii (obligatoriu)

Copyright ©2022 Mediere Uzamint. Toate drepturile rezervate.